Tee kranssi, kimppu tai pihasuunnitelma

Workshopit ja kurssit

Workshopin tuloksena kaunis kranssi – tai pihasuunnitelma itse tehden.

Järjestän workshopeja eli työpajoja ja kursseja erilaisille ryhmille:​ kaveriporukoille, yhdistyksille ja yrityksille. Kaikki workshopit ja kurssit ovat muokattavissa ryhmänne toiveiden mukaan.

Workshopeja ja kursseja järjestetään pääasiassa Kymenlaaksossa, mutta kurssien järjestäminen onnistuu myös valitsemassasi kohteessa.

Workshop aiheena kranssi, kukkakimppu tai asetelma.

Olisiko toiveenne mukainen workshop kauniin kranssin sitominen syksyisistä kukista ja luonnonmateriaaleista, vai haluaisitteko tehdä näyttävän kukkakimpun tai kukka-asetelman jouluksi, pääsiäiseksi tai juhannusjuhliin?

Workshopit ovat muutaman tunnin mittaisia kokonaisuuksia, jotka voidaan järjestää haluamassanne paikassa. Workshop sopii myös hauskaksi ja rentouttavaksi ohjelmaksi tyhy-päivään! Workshopien hinnat vaihtelevat aihepiirien mukaan, alkaen 45 €/hlö.

Yhteistyökumppaninani kranssi-, kimppu- ja asetelmakursseissa toimii floristi Salla Ukkonen Sammalsydämestä.

Pihasuunnittelu­kurssit ja pihanhoitokurssit ryhmille.

Pidän kursseja ryhmille myös pihan suunnittelusta, rakentamisesta ja hoitamisesta, toiveenne mukaan. Järjestän kursseja esimerkiksi yrityksille, yhdistyksille ja kansalaisopistoissa.

Kurssin kesto ja ajankohta voidaan määritellä toiveenne mukaan. Kurssi voidaan toteuttaa esimerkiksi kerran viikossa iltaisin tai tiiviimpänä kurssina, esimerkiksi 4 tuntia lauantaisin 2 kertaa kuussa 2 kuukauden ajan.

Suunnittelen ja toteutan teille kurssin, joka sopii toiveisiinne ja aikatauluihinne!

Kysy lisää!

Ota yhteyttä.

Kysy lisää puhelimitse, sähköpostilla tai oheisella lomakkeella.

Maisemasuunnittelija Minna Harju logo

Kiitos viestistäsi.

Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.