Tietosuojaseloste

Viherkuutio, Minna Harju 23.1.2020

Rekisterinpitäjä

Yrityksen nimi
Viherkuutio

Osoite

Sibeliuskatu 38, 49400 HAMINA

Y-tunnus
2474186-6

Puhelinnumero

0400906156

Sähköposti
minna.harju@viherkuutio.fi

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Yrityksen nimi
Viherkuutio

Osoite

Sibeliuskatu 38, 49400 HAMINA

Y-tunnus
2474186-6

Puhelinnumero

0400906156

Sähköposti
minna.harju@viherkuutio.fi

Rekisteriasioita hoitava henkilö

  • Kerättäviä henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden ylläpitoon ja hoitoon, sekä palvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen.
  • Kerättäviä henkilötietoja käytetään palaute-/yhteydenottolomakkeen yhteydenottojen mahdollistamiseen.
  • Lisäksi henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin

Rekisterin tietosisältö

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Katuosoite
  • Postinumero
  • Postitoimipaikka

Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja kerätään henkilöltä itseltään

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

  • Rekisterinpitäjä voi luovuttaa tietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa muun muassa rekisterinpitäjän valikoimille yhteistyökumppaneille markkinointitarkoituksiin, ellei rekisteröity ole kieltänyt tietojensa tällaista luovuttamista.
  • Tietoja luovutetaan yrityksen ulkopuolelle ainoastaan niiltä osin, kun tilausten toimittaminen ja tekniset ratkaisut sitä vaativat.
  • Tietoja ei säännönmukaisesti siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
  • Tietoja voidaan siirtää EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle henkilötietolain sallimalla tavalla.

Evästeiden (cookies) käyttö

Palvelussa käytetään evästeitä. Evästeitä ja niiden avulla kerättäviä tietoja käytetään palveluiden tehokkuuden ja käyttäjäystävällisyyden parantamiseksi.

Rekisterin suojaus

  • Tulosteina olevia henkilötietoja säilytetään rekisterinpitäjän toimitiloissa, tilat on lukittu, tiloissa on kulunvalvonta.
  • Sähköiset tiedot on suojattu palomuurilla
  • Sähköiset tiedot on suojattu käyttäjätunnuksin
  • Sähköiset tiedot on suojattu salasanoin
  • Tietojen käyttöoikeus on vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla ja muilla määritellyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään.

Tarkastus- ja kielto-oikeus